Annuleringen en Retourzendingen

Baume.be houdt zich aan de regels voor retourzendingen. Voor elke bestelling beschikt u over een herroepingstermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Na het verstrijken van deze termijn is de koopovereenkomst definitief.

Bij ontvangst van het artikel dient u direct te controleren of het intact en compleet is. Indien dit niet het geval is, dient u dit ALTIJD te melden door binnen 24 uur na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice.

Als u een product wilt retourneren, kunt u dat alleen doen als:

  • U stuurt het binnen 14 dagen terug.

  • De producten moeten zich in de originele en onbeschadigde fabrieksverpakking bevinden (cellofaan of zegel mag niet geopend zijn) en mogen geen aanduiding dragen.

  • De producten zijn compleet, ongebruikt en onbeschadigd.

Laat de producten in geval van twijfel in hun oorspronkelijke verpakking gesloten. Anders kunt u ze niet terugsturen en ruilen.

Open artikelen, die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, blijven uw eigendom. Indien u ze ons toch terugstuurt, zullen wij ze niet als een correcte terugzending beschouwen.

Alle kosten voor het terugsturen van een artikel zijn volledig voor rekening van de klant.

De terugbetaling zal gebeuren binnen maximum 14 dagen na ontvangst van het artikel via hetzelfde betalingskanaal dat de klant gekozen heeft bij zijn bestelling. Voor meer informatie, gelieve onze algemene voorwaarden.